عنوان کتاب: ثروت انقلابی
نویسندگان: الوین و هایدی تافلر
آلوین تافلر کتاب ثروت انقلابی را با همکاری همسرش هایدی تافلر تالیف کرد و در آن همانند تمامی آثار سابق تالیف شده توسط خود، در کنار بشارت دهندگی به لزوم تغییرات از مخاطبان خود خواستهاند تا با شیوههایی نوین به آینده بنگرند.
«ثروت انقلابی» کتابی است در مورد آینده ثروت؛ مسالهای که شیوه زندگی نهادها و ارزشهای انسانی را در دو قرن اخیر دگرگون کرده است. نویسندهگان در این کتاب مخاطب خود را به سفری اکتشافی در مورد تغییر در تمدن بشری میبرند و در کنار نمایش جنبههای این رویداد، بنیادهای ژرفی که شالودههای تمدن مدرن انسانی را ساختهاند را به مخاطب خود نمایش میدهند. آنها در این کتاب این نظریه را اثبات کردهاند که انسان و زندگی او بر روی بنیادهایی ساخته شده است که با سرعتی باورنکردنی در حال تغییر است و بر همین اساس تمدن برپا شده بر روی این بنیادها نیز در حال تغییرات دائمی است و از جبر تاریخی پیروی نمیکند و در مقابل به این مساله اظهار وابستگی میکند که انسان چه رفتار یا معیاری از حقیقت را با اختیار خود بر میگزینند.
ناشر دربارهی کتاب آورده است: «همنام اولین رمان جومپا لاهیری است. او همنام را ابتدا بهصورت داستانی بلند در مجلهی نیویورکر منتشر کرد و سپس در سال ۲۰۰۴ طرح آن را گسترش داد و به صورت یک رمان کامل درآورد. همنام نیز مانند مجموعهداستان مترج دردها از همین نویسنده به مشکلات فرهنگی هندیها در دنیای مدرن میپردازد. لاهیری در این رمان مصائب و دشواریهای زندگی زوجی بنگالی را توصیف میکند که به امریکا مهاجرت کردهاند. این زوج در امریکا با سبکی از زندگی مواجه میشوند که تفاوت بسیاری با نوع زندگی خودشان دارد و برایشان نامأنوس است. بر اساس این رمان در سال ۲۰۰۶ فیلمی سینمایی ساخته شده است.» در قسمتی از کتاب میخوانیم: «این کتاب درباره آینده ثروت است. همه از نوع مرئی و هم از نوع نامرئی آن. یعنی شکلی انقلابی از ثروت که زندگی ما و پرکت های ما و دنیا را در سالهایی که با سرعت نزدیک میشوند از نو طراحی میکند…ثروت انقلابی امروز فرصتهای بیشمار و مسیرهای جدید زندگی را ، هم برای کار آفرینان خلاق کسب و کار و هم برای کار آفرینان اجتماعی و فرهنگی و آموزشی فراهم میکند. این نوع ثروت امکانات تازهای برای کاهش شدید فقر در کشور و سراسر جهان ایجاد میکند. اما نوید این آینده درخسان با هشدارهایی همراه است: نه فقط تعداد خطرها بشتر میشود بلکه شدت تاثیرشان هم افزایش مییابد. آینده جایی برای بزدلها نیست.»