عنوان کتاب: مهندسی قانون جذب با BTT
نوشته: کتایون بناساز
قانون بنیادی به نام قانون جذب در جهان وجود دارد که زندگی انسان را هدایت میکند. ناپلئون هیل در تعریف این قانون میگوید: «ما به هر آن چه فکر میکنیم دست مییابیم». در طول تاریخ این حقیقت عمیق در بسیاری از زبانها و فرهنگها بیان شده است. در قرن دوم میلادی، مارکوس آرلیوس، امپراطور رم و فیلسوف رواقی، بر این عقیده بودند که “زندگی انسان را افکار او میسازد”. در طول زمان، این ایده توسعه یافت و هم اکنون در بسیاری از مذاهب الهی تبدیل به یک اصل محوری شده است.
کتایون بناساز، روزنامه نگار و نویسنده صدها مقاله در زمینههای روانشناسی خودیار، مدیریت ذهن، موفقیت فردی و سایر زمینههای خودیاری و هم چنین، نویسنده کتاب پرفروش “تولد دوباره” است. او سخنران و اداره کننده صدها کارگاه، سمینار و همایشهای مختلف از سال ۱۳۷۲ تاکنون بوده است. وی بیش از ۱۰ سال، در حال آموزش و فعالیت در زمینههای مختلف “ضربه تراپی” است.
در بخشی از کتاب مهندسی قانون جذب با BTT میخوانید:
مرز و محدودهی راحتی ذهنی، یکی از بزرگترین موانع «جذب اهداف» است. به طور کلی انسان آن چه را که محدودهی راحتیاش اجازه میدهد، از خود نشان میدهد و همیشه در همان محدودهی راحتیاش به طور تقریبی به سر میبرد. میزان محدودهی راحتی در همهی زمینههای زندگی، قابل سنجش و تغییر است. مثلا اگر تقریبا در طول زندگی شغلیتان، حدودا یک میزان درآمد داشتهاید، مثلا ۱ میلیون تومان در ماه، محدودهی راحتی مالی و در آمدیتان همان مبلغ ۱ میلیون تومان به طور ماهیانه، است. و یا اگر دانش جویی از همان دوران دبیرستان معمولا نمرهای حدود ۱۶ در درس ریاضی میگرفته است، محدودهی راحتی او در درس ریاضی، حدود نمرهی ۱۶ است و او یک دانش جوی متوسط در درس ریاضی محسوب میشود.
انسان به طور ناخودآگاه خود را متعلق به محدودهی راحتی خود میپندارد. و به طور ناخودآگاه به خود اجازه نمیدهد که از این محدوده، عبور کند. اگر او در همین محدوده باقی بماند، سطح زندگیاش نیز در سطح فعلی باقی میماند و بالاتر نمیرود و پیشرفت نمیکند. و اگر هم پیشرفت کند دوامی نخواهد داشت و دوباره به همان سطح راحتی باز خواهد گشت.
برای موفقیت و پیشرفت در جنبههای مختلف زندگی مانند: تحصیلات، مالی، سلامتی، روابط و عشق و… ، لازم است راهی بیابیم تا از مرزهای محدودهی راحتی ذهنی خود خارج شویم و عبور کنیم. برای این منظور میتوانیم از روشهای مختلف «خودیاری» در این زمینه کمک بگیریم که یکی از موثرترین، کارآمدترین و سریعترین روشهای خروج از محدودهی راحتی ذهنی، استفاده از «بی تی تی» است.
فهرست مطالب
مقدمه
درس ۱: تعیین درست اهداف جذب
درس ۲: شناسایی اهداف
درس ۳: ویژگیهای اهداف
درس ۴: قابل باور کردن اهداف
درس ۵: عبور از مرز محدودههای راحتی ذهنی به روش «بی تی تی» (ضربهتراپی به شیوهی بناساز)
درس ۶: امکانپذیری
درس ۷: اقدام
درس ۸: غلبه بر ترس، یکی از موانع مهم «جذب اهداف» به روش «بی تی تی»
درس ۹: غلبه سریع بر ترسها به روش «بی تی تی»
درس ۱۰: ترس از شکست
درس ۱۱: غلبه بر بهانه و شکایتها، به عنوان موانع مهم جذب اهداف
درس ۱۲: غلبه بر خود پندارهی منفی به عنوان مانعی مهم در جذب اهداف
درس ۱۳: مرحلهی آخر