معرفی کتاب: هنر شناخت مردم
نویسنده: پل دی تیگر، باربارا بارون
پل دی، تیگر و باربارا تیگر در کتاب “هنر شناخت مردم” نشان میدهند شناسایی خصایص اصلی شخصیت چه کار آسانی است و چگونه میتوانید از این دانش برای برقراری ارتباط موثرتر و گرفتن نتایج سریعتر استفاده کنید. کتاب آنها مملو از مثالهای واقعی و راهنماییهای آسان و مبتنی بر مدل علمی تیپ شخصیت است که مورد استفاده موفقترین شرکتها در امریکا میباشد. این کتاب به شما کمک میکند که: روش مورد علاقه دیگران برای برقراری ارتباط را شناسایی کنید. نظرات خود را به نحوی مطرح نمایید که احتمال قرار گرفتن پاسخ مثبت بیشتر شود. نقاط قوت و ضعف طبیعی را در دیگران (و خودتان) تشخیص دهید. چهار خلقوخو و شانزده تیپ شخصیتی مختلف را شناسایی کنید.
وقتی میخواهیم افراد را بسرعت بشناسیم، استفاده از کلیدها برای شناسایی ویژگیهای یک تیپ خاص مفید است چون رفتارهای خاصی وجود دارد که افراد دارای یک ویژگی معمولا در آن شریکند. به عنوان مثال رفتارهای زیادی وجود دارد که حسیها به مراتب بیشتر از شهودیها انجام میدهند. بنابراین اگر این رفتار را به اندازه کافی ببینیم میتوانیم فرض کنیم که فرد احتمالا یک آدم حسی است. اما یک نکته را نباید فراموش کرد: انسانها موجودات بینهایت پیچیدهای هستند و از آنجا که گستره عظیمی از رفتارها در وجود همه افراد است، و هر کسی منحصر به فرد و بیهمتاست، تقریبا هیچ تک رفتاری نیست که به شکلی خودکار، ترجیح فرد را آشکار کند. شناخت سریع و دقیق زمانی ممکن است که شاهد رفتاری تکراری یا شاهد شکلگیری الگویی باشیم که در یک ویژگی خاص رایج است.
این کتاب برای هر کسی که از ارتباط و مراوده با دیگران لذت میبرد یا به این کار نیاز دارد میتواند مفید باشد. “هنر شناخت مردم” در سه بخش تنظیم شده است. بخش اول با عنوان “علت واقعی رفتار آدمها چیست”، مقدمه جامعی است بر مبحث تیپهای شخصیتی و به مخاطب کمک میکند تیپ شخصیتی خود را شناسایی کند. در بخش دوم با عنوان “سیستم: یاد بگیریم چگونه مردم را سریع بشناسیم”، این موضوع توضیح داده شده است که چگونه خصایص شخصیتی دیگران را میتوان بر اساس ظاهر، زبان، زبان بدن، شغل و علایق آنها شناسایی کرد. در این بخش همچنین تأثیر تیپهای شخصیتی بر نحوه ارتباط افراد با یکدیگر تشریح و فنون شناخت سریع مردم ارائه شده است. بخش سوم با عنوان “آشنایی با شانزده تیپ شخصیتی” نیز به ظرایف و جزئیات همه انواع تیپ شخصیتی اختصاص دارد…