عنوان کتاب: یونگ شناسی کاربردی

نویسنده: رابین رابرتسون

 

نویسنده در آغاز کتاب درباره دیدگاه‌های یونگ می‌نویسد:

«یونگ حقیقتا یک متفکر واقعی بود و نظریاتش هنوز هم تا حد زیادی ناشناخته‌اند و یا برداشت اشتباهی از آن‌ها می‌شود. نظریات او مانند تمام کسانی که ایده جدیدی ارائه می‌دهند، همیشه درست نیستند. دیدگاه او درباره حقیقت با دیدگاهی که بر دنیا حاکم بود، بسیار متفاوت بود و این موضوع باعث شد که درک منظور واقعی او برای روان‌شناسان و دانشمندان هم‌دوره‌اش دشوار بشود.

سبک نوشته‌های او برای همکاران دانشگاهی‌اش زیاده از حد ادبی و برای ادیبان بیش از حد دانشگاهی بود. هنرمندان و نویسندگان بیش از دانشگاهیان راه خود را برای فهم عصاره افکار یونگ باز کردند، اما آن‌ها نیز به‌سرعت فهم خود را تعمیم دادند و نتوانستند با وسعت و عمق ذهن یونگ کنار بیایند.»

مجله روانشناسی تحلیلی در سال ۱۹۹۳ این کتاب را این‌گونه معرفی کرده است: «این کتاب اندیشه‌های اصلی یونگ را به گونه ای الهام‌بخش و منحصر به فرد، به رشته تحریر در می‌آورد و به ویژه برای کسانی نوشته شده که به تازگی با اندیشه‌های یونگ آشنا شده‌اند و در این زمینه تازه کارند و بنابراین ممکن است نوشته‌های یونگ به علت دشواری آن‌ها را مایوس و دلزده کند.» این کتاب در هفت فصل تدوین شده است. یونگ و ناخودآگاه، روان، رویاها، تیپ‌های شخصیتی، سایه، زنانگی و مردانگی و خویشتن عنوان فصل‌های کتاب است. جان. ای. سنفورد نویسنده‌ی سبک یونگی درباره‌ی این اثر گفته است: «سبک این کتاب آن قدر مهیج و نیرومند است که باعث می‌شود حتی مرور اندیشه‌ها و مطالبی که برایمان تازگی ندارند و قبلا با آن‌ها آشنا شده‌ایم نیز جالب و هیجان انگیز باشد.»

 

 

گردآوری شده در مجله بیستک